Çankırı'da İcra Açık Artırma Satışlarının Vazgeçilmez Katılımcısı Kim?
Geçtiğimiz günlerde Çankırı adliyesinde yapılan bir gayrimenkulün icra yoluyla satışı, gözleri bu satışların kimlere yapıldığını gözler önüne serdi.
Çankırı adliyesi giriş salonunda yapılan açık artırmaya alacaklı banka temsilcisi, borçlu ve alıcı taraflar katıldı. Satış sırasında yaşanan tartışmalar ve bağırışmalardan sonra saatttım diye bağıran cazgırın sesiyle satış sona erdi.
Israrla açık arttırmada şaibe olduğunu belirten borçlu taraflar evin bilerek ucuza satıldığını, satışın iptali için müracaat edeceğini belirterek savcının odasına girdiler.
Satıştan sonra alıcı elemanın Çankırı'da faaliyet gösteren bir avukatın yanında görevli olduğu belirlendi.
Bu Site; Bedeli
Karşılığında
Haber Yapan
Bir Haber
Sitesi Olmayıp Biz de
Zaten
Gazeteci Değiliz.Bizim
İçin Her
Konu Bir Haber Değildir. Haberi Sadece
Biz Seçeriz.(Çtv)
Çtv ye günaydınlar olsun, bunu daha yeni mi öğreniyorlar,bu bahsettiğiniz adamlar 20 yıldır bu işi yapıyorlar avukatlıkla hukukla alakaları yok bunların malesef.Çok kişinin canını yaktılar ama bunlara dur diyecek bir kimse çıkmadı bundan sonra da çıkmazzzzz
Yazan: GÖKHAN,
- IP kayıtlı
18.07.2010 - 22:25:04
herkese merhaba, lütfen isimleri açıklarsanız sevinirim.hem bilgilenme hem bilgilendirme hemde kimse zan altında kalmasın.sizlerden ricam bir okuyucu olarak herşey şeffaf olsun.teşekkürler.